سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برداشت طلای سرخ در تایباد آغاز شد

جواد اعتضادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان تایباد با 7 هزار و 800 هکتار سطح زیر کشت زعفران، در حال حاضر رتبه چهارم از نظر سطح زیر کشت و رتبه سوم از نظر تولید را در کشور و جهان در اختیار دارد. پیش بینی می‌شود با توجه به شرایط نرمال‌تر بارندگی‌ها در سالجاری نسبت به سال گذشته و همچنین توسعه مزارع آرمانی زعفران، تولید در سالجاری بیشتر از سال قبل و به بیش از 20 تن برسد.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد افزود: امیدواریم شرایط آب و هوایی به نحوی پیش رود تا شاهد کاهش تولید این محصول ارزشمند که از آن با عنوان «طلای سرخ» یاد می‌شود، نباشیم؛ زیرا زعفران گیاهی است که به شدت تحت تأثیر بارش و دما است.

وی با اشاره به تغییرات در الگوی کشت، بالارفتن هزینه‌های تولید در سایر محصولات، وابستگی اشتغال شهرستان به کشاورزی و پتانسیل‌های بالقوه منطقه و موضوع مهم کم آبی و توسعه کشت این محصول در سال‌های اخیر گفت: پیش بینی می‌شود در سال‌های آتی، تایباد رتبه اول تولید زعفران ایران و به تبع جهان را از آن خود کند و این نشان از ظرفیت ویژه کشاورزی و توانمندی کشاورزان تایباد دارد.

اعتضادی در تشریح اهمیت اشتغال آفرینی زعفران گفت: این سطح کشت زعفران در شهرستان بیش از 10 هزار نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد کرده است که نشان از اهمیت بالای آن دارد.

ورق پلاستیک

مدیر جهاد کشاورزی تایباد با بیان اینکه شهرستان تایباد در حال حاضر صادر کننده پیاز زعفران به سایر نقاط کشور است، اضافه کرد: در حال حاضر دو واحد فرآوری، بسته بندی و صادرات زعفران در شهرستان فعال بوده و فرآیند صدور مجوز جهت 8و احد دیگر نیز در حال انجام است، همچنین راه اندازی انبار بورس زعفران، تولید مزارع استاندارد تکثیر پیاز زعفران، پیگیری اخذ نشان جغرافیایی زعفران تایباد، برگزاری آموزش‌های تخصصی در خصوص تولید زعفران، توسعه سیستم‌های نوین آبیاری در مزارع زعفران از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته در جهت افزایش بهره وری در رابطه با تولید زعفران بوده است.

کد خبر 5613139

 

منبع مهرنیوز